Διοργάνωση Εκδηλώσεων


Σε επιλεγμένα καταστήματα Palmie bistro, ο χώρος διατίθεται για διοργάνωση εκδηλώσεων και μπορεί να καλύψει έως και 300 άτομα.


Στους άνετους χώρους και το μαγευτικό τους περιβάλλον, τα καταστήματά μας μπορούν να φιλοξενήσουν κάθε τύπου εκδήλωση, από βαπτίσεις και γενέθλια, μέχρι επαγγελματικές συσκέψεις.


Πιο συγκεκριμένα, στα απόλυτα υψηλής αισθητικής και άνεσης καταστήματά μας σας παρέχεται η δυνατότητα για τη διοργάνωση:


 • Βαπτίσεων
  Με σταθερά διαμορφωμένο παιδικό μενού στους καταλόγους τους και πολυετή εμπειρία στην φιλοξενία βαπτίσεων, τα Palmie bistro αποτελούν ιδανική επιλογή για τη βάπτιση του παιδιού σας. Στη χαρούμενη ατμόσφαιρα των καταστημάτων μας, με όμορφους σχηματισμούς μπαλονιών και άλλα εφέ, σας εγγυώμαστε ότι θα κάνουμε αυτήν την τόσο ιδιαίτερη στιγμή της παιδικής ηλικίας, αξέχαστη.

 • Πάρτι
  Αν θέλετε να διοργανώσετε το πιο ανεπανάληπτο πάρτυ, είτε πρόκειται για πάρτυ γενεθλίων, αποκριάτικο πάρτυ, παιδικό πάρτυ, πάρτυ ενηλίκων και εφήβων, τα Palmie bistro εξασφαλίζουν για εσάς ένα μοναδικό περιβάλλον, προσαρμοσμένο κάθε φορά στις διαφορετικές ανάγκες σας με ’’κερασάκι στην τούρτα’’ πάντοτε τις αξεπέραστες γεύσεις Palmie bistro!
  Εσείς φροντίστε για το κέφι. Για όλα τα υπόλοιπα, θα φροντίσουμε εμείς!

 • Επετείων
  Επιλέξτε το αγαπημένο σας κατάστημα Palmie bistro για να γιορτάσετε μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας! Δημιουργούμε για εσάς το πιο ρομαντικό περιβάλλον επετείου και -πάντα μετά από δική σας επιθυμία- σας βοηθάμε να σχεδιάσετε και να πραγματοποιήσετε τις πιο γλυκές εκπλήξεις!

 • Επιχειρηματικών συναντήσεων & συσκέψεων
  Τα επιλεγμένα καταστήματα Palmie bistro ανέκαθεν αποτελούσαν ιδανικό σημείο επιχειρηματικών συναντήσεων και συσκέψεων, χάρη στις κεντρικές τοποθεσίες τους, το ήσυχο περιβάλλον τους καθώς και στο ταχύτατο σέρβις τους, που όλα μαζί χαρίζουν στα επαγγελματικά ραντεβού σας την απαιτούμενη ποιότητα και ...αίγλη, στους χρόνους που εσείς απαιτείτε!

 • Διοργανώσεων και λοιπών εκδηλώσεων
  Διαθέτουμε θαυμάσιους χώρους για να γιορτάσετε όλες τις πολύτιμες στιγμές της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής σας, σ’ ένα ιδανικό περιβάλλον για κάθε εκδήλωση… αρραβώνες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, πάρτυ, χοροεσπερίδες, reunions κ.ά.. Επιλέξτε μας για την άριστη εξυπηρέτηση, το εξαιρετικό φαγητό, τη φιλική ατμόσφαιρα και τη φροντίδα ακόμα και για την παραμικρή λεπτομέρεια.

  Αντιμετωπίζουμε την κάθε εκδήλωση με την ίδια σοβαρότητα και δίνουμε πάντοτε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να σας προσφέρουμε το αποτέλεσμα που μας ζητήσατε και ακόμα... παραπάνω.


Η άριστη εξυπηρέτηση, η μοναδική ατμόσφαιρα και η προσήλωση στη λεπτομέρεια εξασφαλίζουν την επιτυχημένη πραγματοποίηση όλων των παραπάνω, η οποία ολοκληρώνεται βάσει υψηλότατων στάνταρ ποιότητας και εγγυημένα χαρίζει σε όσους μας επιλέγουν... πολλά χαμόγελα ικανοποίησης!


ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 7210953, 210 7218621