Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1960, οπότε και ο κ. Γιώργος Κουτρουλιάς, Πρόεδρος του Ομίλου Palmie bistro, αποφάσισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

     Κι αυτό το όνειρο ήταν να δημιουργήσει ένα χώρο όπου ο καθένας θα μπορούσε να περνάει ποιοτικό και ψυχαγωγικό χρόνο με την οικογένειά του, την παρέα του, μόνος του... Όπου ο κάθε εργαζόμενος θα μπορούσε να γευματίσει, κοντά στον χώρο εργασίας του. Όπου όλοι θα μπορούσαν να απολαύσουν τον καφέ τους, ένα σνακ, γλυκό ή ποτό κι ένα φαγητό αντάξιο του «σπιτικού», στην πιο προσιτή τιμή, επιτυγχάνοντας το λεγόμενο value for money.

     To όνειρο λοιπόν έγινε πραγματικότητα, δημιουργώντας την αγαπημένη σε όλους μας αλυσίδα Palmie bistro!

     Το 1966 ήταν εκείνη η χρονιά που τέθηκαν οι βάσεις για τη δημιουργία - ξεχωριστών για την εποχή δραστηριοτήτων στον χώρο της μαζικής εστίασης και ψυχαγωγίας – κι ως εκ τούτου η λειτουργία του πρώτου καφέ – εστιατορίου Palmie bistro στην πλατεία Κάραβελ, έγινε το σημείο αναφοράς για τη μετέπειτα εξέλιξη, επέκταση και καταξίωση της αλυσίδας!

     Το άνετο περιβάλλον, η ευχάριστη ατμόσφαιρα, το καλό φαγητό και οι προσιτές τιμές ήταν όλοι εκείνοι οι παράγοντες που ‘’ενορχήστρωσαν’’ την αρχική αλλά και όλη τη μετέπειτα επιτυχία των Palmie bistro, κάνοντας αυτή την απολαυστική ιστορία εστίασης να ξετυλιχτεί με τον πιο γευστικό τρόπο!!

     Και να ’μαστε, 50 χρόνια μετά, ακόμα εδώ, σαν να μην πέρασε μία μέρα. Το ίδιο φρέσκιοι, ποιοτικοί και συνεπείς απέναντι στο καταναλωτικό κοινό μας που πάντα μας στηρίζει.

     Προσφέροντας μία καθημερινή πρόταση «προσιτής πολυτέλειας», έχουμε δημιουργήσει πιστούς πελάτες για φαγητό, καφέ και ποτό σε πολλά σημεία της Αθήνας, της περιφέρειας αλλά και του εξωτερικού.

     Τα καταστήματά μας έχουν γίνει πλέον, το ιδανικό σημείο συνάντησης, κάθε ώρα, κάθε μέρα, όλη μέρα, για φαγητό, για ποτό, για σνακ, για καφέ...για κάθε έξοδο!

     Η υγιεινή και ασφάλεια, ο σεβασμός, η απαράμιλλη εξυπηρέτηση, η ψυχαγωγία, η αποτελεσματικότητα και πάνω απ’ όλα η ολική ποιότητα, είναι εκείνες οι αξίες που ούτε για μία στιγμή δεν σταματήσαμε να υπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια, μην αφήνοντας καμία δυσκολία να σταθεί εμπόδιο στη σχέση αφοσίωσης που έχουμε χτίσει με το κοινό μας.

     Σήμερα λοιπόν, η οικογένεια του Ομίλου Palmie bistro γιορτάζει μαζί με όλους εσάς, θέλοντας να σας ευχαριστήσει που αγκαλιάσατε το όραμά της και τη στηρίζετε σταθερά με την αγάπη και την προτίμησή σας.
Διότι, εδώ στα Palmie bistro κάθε ώρα, κάθε μέρα, όλη μέρα συναντιόμαστε εδώ και 50 χρόνια και θα συνεχίσουμε να συναντιόμαστε και στα επόμενα 50...και στα επόμενα.. και στα επόμενα! Χρόνια πολλά Palmie bistro!